La pàgina de visualització

Modificat el Thu, 05 Oct 2023 a les 09:35 AM

La pàgina de visualització és la pàgina des d'on l'usuari interactua amb el procés d'obertura. Des d'aquí, podrà obrir els documents que se li hagin demanat i revisar-los.

Detallem, per ordre del flux d'obertura, totes les opcions amb què es pot trobar l'usuari.

TAULA DE CONTINGUTS

Identificació de l'usuari

Si l'usuari té un mètode d'identificació assignat, no podrà visualitzar els documents sense haver-se identificat.

Si el remitent així ho ha decidit, serà l'usuari que esculli el mètode que ell prefereixi per identificar-se.

Podrà fer-ho de dues maneres:

• Introduint un codi d'accés que ja coneix, ja que no se li enviarà.
  • Introduint un codi d'un sol ús que rebrà per correu electrònic o SMS.

La pàgina de visualització

La pàgina d'obertura es divideix en dos grans blocs:

• El bloc central, on es mostren els documents oberts.
  • La columna lateral, a l'esquerra, que mostra els documents que s'han obert, i un codi QR per accedir fàcilment a la pàgina des del mòbil.