Què és l'aplicació web

Modificat el Tue, 11 Jul 2023 a les 12:52 PM

L'aplicació web és la plataforma en línia que permet utilitzar Click & Sign. Aquesta aplicació s'ha desenvolupat fent servir únicament l'API de Click & Sign, que és una API pública de lliure utilització.

El fet de ser una API pública possibilita que tothom pugui crear-se la seva pròpia plataforma o bé integrar Click & Sign a aplicacions, ERP, CRM o qualsevol altre sistema informàtic.

Des de l'aplicació es pot gestionar tot el cicle de vida d'un procés de signatura electrònica, des de la seva creació, definint recordatoris, notificacions automàtiques i formes de signatura, passant per l'enviament, fins a la visualització i gestió dels enviaments fets.

Per accedir a l'aplicació web, només cal visitar la pàgina https://admin.clickandsign.eu/