Funcionament bàsic

Modificat el Tue, 27 Jun 2023 a les 10:21 AM

Click&Sign està disponible a través de la web https://admin.clickandsign.eu/ i les seves funcionalitats també estan disponibles a través de les APIs documentades a: https://api.lleida.net/dtd/clickandsign

Per utilitzar el Click&Sign és necessari disposar d’un compte d’usuari de Lleida.net. Un cop es disposi d’aquest compte, es podrà accedir tant a les APIs com a l’eina web d’usuari disponible a la web https://admin.clickandsing.eu

Al menú lateral de l’eina web, es disposen les següents opcions:

• Nou enviament: des d’on es permet crear nous enviaments de documents per la seva signatura.
  • Llistat d’enviaments: des d’on es permet visualitzar els enviaments realitzats i on es disposa dels documents relacionats amb la signatura (documents enviats i evidències de signatura).
  • Gestió dels patrons: Permet gestionar les plantilles. És possible crear noves plantilles, visualitzar plantilles existents, activar-les i desactivar-les i duplicar-les.

Nota:

Les plantilles són la definició de com ha de ser el procés de signatura. És a dir, colors, logos, dades de l’emissor de la signatura, tipus de signatura que ha de realitzar el signant, comunicacions per email i/o SMS que s’han de realitzar cap al signant, etc. Un cop configurada una plantilla es poden realitzar tants enviaments com es necessiti utilitzant aquesta plantilla. L’usuari pot configurar tantes plantilles com sigui necessari.