El tauler i les estadístiques

Modificat el Thu, 01 Jun 2023 a les 03:33 PM

El tauler, la pàgina que es mostra quan entrem a l'aplicació web de Click & Sign, mostra les estadístiques d'ús de la plataforma, i enllaços al manual de l'aplicació i al suport tècnic.

Les estadístiques es divideixen en dos grans blocs. Els dos blocs mostren la mateixa informació de forma diferent.

El gràfic principal de les estadístiques és un gran gràfic circular que ofereix la quantitat d'enviaments fets i una visió global del seu estat.

D'altra banda, el bloc de la dreta mostra la informació dividida segons els diferents estats en què es pot trobar un enviament, indicant el seu valor absolut i relatiu.

Actualment, els estats en què es pot trobar un enviament són els següents:

• Signats
  • En curs
  • Cancel·lats
  • Erronis
  • Expirats
  • Intents d'introducció del codi d’un sol ús superats
  • Declinats

El rang de dates que es mostren les estadístiques és sempre els últims 30 dies