Què és Click & Sign

Modificat el Wed, 19 Apr 2023 a les 10:02 AM

Click & Sign és una plataforma en línia de signatura electrònica de documents.

Accelera i facilita els processos de negoci, sent optimitzada per a qualsevol dispositiu i oferint la mateixa validesa legal que les signatures tradicionals.

S'ha dissenyat per ser utilitzada per tota classe d'usuaris o empreses que busquen un procés de signatura totalment en línia i sense necessitar la instal·lació de cap aplicació.

La plataforma ofereix la possibilitat de configurar detalladament qualsevol de les seves funcionalitats:

• Notificacions automàtiques quan el procés canvia d'estat.
  • Recordatoris als usuaris de documents pendents per signar.
  • Organització dels signants en jerarquies, en signatures en paral·lel i en signatures solidàries.
  • Diferents mètodes de signatura, oferint signatura avançada i signatura qualificada segons el Reglament europeu eIDAS.
  • Diferents formes d'iniciar el procés de signatura.
  • Oferir als signants la possibilitat d'afegir documents al procés de signatura.
  • Enviaments massius mitjançant un fitxer .csv.

L'ús de Click & Sign estalvia temps i diners, ja que permet signar des de qualsevol lloc i moment, millorant l'eficiència i optimitzant els processos documentals.